Vakantie e-book is gratis te bestellen

Dit spellenboek willen Irene Kulk (van For-pmu)en Krista van Hoekelen (Leercoach Bollenstreek en F-art faalangstreductie training) jullie graag aanbieden, omdat wij vinden dat gezinnen juist in deze tijd een mooie tijd met elkaar moeten hebben.

Vol met gekke oldschool spellen, zonder internet. Het wordt een lastige tijd waarin veel gevraagd wordt van ouders. Hierom hebben wij dit boek gratis voor jullie ter beschikking gesteld. Geniet van elkaar en zorg goed voor elkaar!

Het boek is te downloaden nadat je het koopproces hebt doorlopen. Het is echt gratis, er worden geen kosten in rekening gebracht. Ook worden uiteraard de gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt.

Liefs, Irene en Krista

Hier kun je het (voor nu gratis) e-book vinden!

Fijne vakantie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *