Irene

Ik ben Irene, brainstormen bedenken en creëren is mijn passie. Deze passie komt bij mij het beste tot leven als het vakantie is, als je even nergens anders mee bezig hoeft te zijn als waar je zelf zin in hebt.

Zo denk ik dat het ook voor kinderen werkt.  Wanneer de verplichtingen even aan de kant liggen en je je eerst misschien verveelt, van daaruit komen de beste ideeën naar boven. Komen deze ideeën nog niet dan zijn wij daar om te helpen.

Al vanaf mijn 10de jaar hebben wij thuis oppaskinderen gehad en later ben ikzelf gaan oppassen. Na jaren werken op verschillende bso’s en het zelf opzetten van workshops en kinderpartijtjes kwam het nooitmeervervelen idee samen met Krista tot leven.

De inspiratie is nooit opgeraakt in al die jaren waarin ik met kinderen heb gewerkt. Mede door de opleiding tot kindercoach, wat hier zeker aan heeft meegedragen. Tien jaar lang ben ik meegegaan als deelneemster en staflid bij de L.C.K.V waar ik veel inspiratie heb opgedaan.

Ik zou het fantastisch vinden als kinderen van deze tijd nog meer buiten komen spelen met elkaar en net als in onze jeugd gaan knikkeren, landje veroveren of een detective spel gaan spelen.

Het maakt in mijn ogen niet uit of je ergens wel of niet in uitblinkt, als je maar doet wat jou gelukkig maakt en je iets vindt om jezelf te kunnen uiten. Want wanneer je doet wat je leuk vindt, ben je het meest jezelf!