Krista

Ik ben Krista en houdt van spellen maken, oplossingen bedenken en lachen.
Dit verwerk ik ook in mijn eigen praktijk. Ik sta met mijn bedrijf Spel en Co. ingeschreven bij de kvk. Hiervoor maak ik spellen in opdracht van bedrijven. Elk spel heeft een doel. Ik houd ervan om het doel zo te verpakken, dat het geen doel lijkt. Dit komt door mijn opleiding culturele en maatschappelijke vorming, waardoor ik heb geleerd om outsite the box te denken. Ik denk vooral vanuit: wat kan wel/ wat heb ik wel? en zo min mogelijk in ‘wat heb ik NIET?’
Hiernaast heb ik een eigen coachingspraktijk Leercoach Bollenstreek, waarin ik jongeren begeleid bij het leren. Wat ik veel tegenkom is dat de manier van denken vaak zeer negatief is. We willen graag dat alles in een keer goed gaat. Dit kan echter niet. Alles heeft zijn eigen proces. Door middel van dit vakantieprogramma, hoop ik kinderen aan te zetten tot het zelf bedenken van spellen. Hier word je creatief van en dit is dus weer een vorm van oplossingsgerichtheid. Wat je weer heel flexibel maakt en wat tot je eigen geluk leidt. Tenminste: dit is hoe ik er tegenaan kijk.

Als je weet wat je leuk vindt om te doen, dan hoor je jezelf. Sommigen noemen dit talenten van iemand. Hier wil ik mij graag bij aansluiten, dit vind ik een mooie gedachte. Dus laten we de wereld wat kleurrijker maken en denk lekker vanuit jou! Wat maakt jou jou? Waar wordt je blij van? Voer dit uit en wees een inspiratie voor een ander!