Nooit meer vervelen(d)

Bij de introductie op onze website Nooitmeervervelen.nl, kregen wij van een moeder de terechte reactie: ’Ik vind het altijd heerlijk als mijn kinderen zeggen ‘ik verveel me’, daar worden ze creatief van!’

Wij sluiten ons daar helemaal bij aan, je wordt ab-so-luut creatief van vervelen! Wat wij ook geloven is dat kinderen inspirators nodig hebben, voorbeelden waar je je aan op wilt trekken, dat het door je hele lijf giert: Dat wil ik ook! Wauw, Vet!  Ik wist niet dat dit bestond!  Die inspirators zijn wij.

Wij zijn Irene en Krista van Nooitmeervervelen.nl. Wij zijn twee creatieve mensen, die jarenlang gewerkt hebben bij instanties voor kinderen/jongeren waarbij creativiteit de ruimte krijgt. Denk aan bso’s, jongerencentra, speciale projecten en zelf georganiseerde activiteiten.  

Met de website en de bijbehorende e-books hopen wij kinderen van deze tijd weer outside the box te leren denken. Denken in ‘wat kan wel?’ Deze manier van denken heeft oplossingsgerichtheid tot gevolg. Iets wat we volgens ons nodig hebben in deze maatschappij. Niet mee met de grote stroom! Denk in oplossingen en in uitdagingen! Ga jij met ons mee in de wereld van Irene en Krista?

Check de site voor recepten, leuke doe opdrachten, challenges, kleine en grote spellen en als klap op de vuurpijl: geef je eigen workshop.

Alles is mogelijk!