Zomer vakantieboek

Hier is nu het hele boek gratis te downloaden!

Irene en Krista zijn druk bezig geweest met het maken van ‘het eerste officiële digitale vakantie doe-boek’. Een boek waarin wij je inspireren om zelf ook creatief de vakantie door te komen.
Wij zijn heel erg verschillend, dit maakt het boek ook zo leuk. Irene is van dingen maken en Krista is van geheime codes. Samen zijn we weer van zelf spellen bedenken, proefjes, ontdekken, combineren, schrijven en gekkigheid. Dat beloofd een superboek te worden!

Zes weken lang krijg je inspiratie om je vakantie zo cool mogelijk te maken. Het is gevuld met uitgebreide instructies voor spelletjes, challenges en bouwactiviteiten. Maar ook met hele korte tips, zoals: Koop een mooi schrift en maak hier je vakantie memory boek van! Schrijf, teken, knip, vouw, plak hier alle herinneringen van de zomer in.
Het e-book bevat allerlei verschillende opdrachten.

De opdrachten kun je overal doen. In je achtertuin, binnen, bij het vakantiehuisje, op de boot (hier zul je een aantal spellen niet kunnen doen, pas als je weer op land bent) of op de camping. Bij de meeste opdrachten heb je weinig nodig. Sommigen bevatten weer superveel materialen (zoals de recepten of de maak ideeën). Kortom: het boek is voor iedereen.